Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectie cursanti

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia in calitate de beneficiar al proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" POSDRU/96/6.2/S/49743, in parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania, anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de formare profesionala continua (50 locuri).

In perioada septembrie 2012 - mai 2013 se vor desfasura doua cursuri:
- Strategii antidiscriminatorii şi drepturile omului (32 ore);
- Notiuni fundamentale TIC (32 ore).

Scopul formarii este consolidarea capacitatii de ocupare, recalificare sau formare profesionala ulterioara si de dezvoltare a potentialului profesional al femeilor de etnie roma sau femeilor recent intrate in somaj. Formarea urmareste atat consolidarea motivatiei pentru integrarea pe piata muncii, cat si dezvoltarea competentelor care sa le permita sa-si asume roluri sociale si economice.

Cursurile vor fi oferite gratuit. Vor fi vizate: femeile de etnie roma sau femeile recent intrate in somaj. Cursurile se vor derula in paralel, in weekend-uri, vineri/sambata/duminica după optiunea cursantilor. Fiecare cursant va parcurge ambele cursuri. Evaluarea si certificarea va fi individuala pentru fiecare curs. Certificarea este conditionata de finalizarea tuturor cursurilor din serie si se va derula pana la finalul seriei. Absolvirea cursurilor va fi atestata prin eliberarea unor certificate oficiale. Pentru selectia persoanelor inscrise se vor aplica prevederile Procedurii de inscriere si selectie.

Documentele necesare inscrierii:

Pentru inscriere cursantii vor trebui sa completeze la fata locului o cerere de inscriere si sa depuna urmatoarele documente:
- Copie a CI/BI.
- Adeverinta de apartenenta la etnia roma eliberata de un organ competent / Copie dupa carnetul de somaj vizat in luna iulie 2012 (dupa caz);
- Copie a CI/BI.
- Declaratia angajament. (anexa 1 la procedura de mai sus)
- Declaratie formare/calificare (anexa 4 la procedura de mai sus)

Depunerea dosarelor se va face in perioada 15-29 august 2012 iar interviurile de selectie se vor face la data de 30.08.2012 la sediul Universitatii „1 Decembrie 1918”, Alba Iulia, Str. Gabriel Bethlen nr. 5, Sala AP2., intre orele 10 – 13.

TEMATICA INTERVIULUI:
- Cunoasterea obiectivelor proiectului: "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii";

Forma de realizare: expunere proprie urmata de dialog cu comisia de interviu.

Informatii suplimentare pot fi obtinute telefonic (0258-806042 si 0784225890) sau prin e-mail, la adresa lboca@uab.ro. Persoana de contact: Boca Loredana.

Este utila si consultarea site-ului www.incluziunesociala.ro.


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia