Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectie cursanti

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia in calitate de beneficiar al proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" POSDRU/96/6.2/S/49743, in parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania, anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de formare profesionala continua (14 locuri).

In perioada februarie - aprilie 2013 se va desfasura seria H de trei cursuri:

- Manager de Proiect (82 ore)
- Politici sociale privind protectia familiei si a copilului (18 ore)
- Strategii antidiscriminatorii si drepturile omului (18 ore).

Cursurile vor fi oferite gratuit. Conform descrierii compozitiei si structurii grupul tinta din proiect, pentru aceasta serie de cursuri vor fi vizati: personalul agentiilor publice / private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare grupurilor vulnerabile si personalul organizatiilor societatii civile.

Cursurile se vor derula in weekend-uri, vineri/sambata/duminica dupa optiunea cursantilor. Un cursant trebuie sa participe la toate cele trei cursuri (module) din serie. Evaluarea si certificarea va fi individuala pentru fiecare modul parcurs. Absolvirea cursurilor va fi atestata prin eliberarea unor certificate oficiale. Pentru selectia persoanelor inscrise se vor aplica prevederile Procedurii de inscriere si selectie.

Documentele necesare inscrierii sunt disponibile aici.

Depunerea dosarelor se poate face pana la data de 31.01.2013, orele 16.00, la sediul Universitatii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, str. Bibliotecii nr. 5, in Palatul Apor, sala PROIECTE IT, (AP2), dupa urmatorul program:
Luni: 10-12
Marti: 16-18
Persoana contact inscriere: Boca Loredana

Interviurile se vor derula in 01.02.2013 la o ora care va fi anuntata ulterior, la sediul Universitatii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, str. Bibliotecii nr. 5, in Palatul Apor, sala AP2.

TEMATICA INTERVIULUI:
- Cunoasterea obiectivelor proiectului: "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii";
- Specificul formarii si perfectionarii profesionale la furnizorii de servicii sociale. Aspecte relevante din propria organizatie.

Forma de realizare: expunere proprie urmata de dialog cu comisia de interviu.

Informatii suplimentare pot fi obtinute telefonic (0258-806042 si 0784225890) sau prin e-mail, la adresa lboca@uab.ro.

Persoana de contact: Boca Loredana.

Este utila si consultarea site-ului www.incluziunesociala.ro


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia