Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectie cursanti

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia in calitate de beneficiar al proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii", POSDRU/96/6.2/S/49743, in parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania, anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile de formare profesionala continua (25 locuri) .

In perioada mai - iulie 2013 se va desfasura in orasul Sfantul Gheorghe, seria I de trei cursuri :
- Diagnoza problemelor sociale (curs autorizat CNAS) (30 ore)
- Comunicare si relatii publice on-line (18 ore)
- Politici sociale privind protectia familiei si copilului (18 ore)

Scopul formarii este consolidarea capacitatii furnizorilor de servicii sociale si de ocupare, a altor organizatii relevante, prin dezvoltarea programelor de formare profesionala pentru specialistii acestora, pentru a le imbunatati competentele si modalitatea de abordare in activitatea desfasurata cu sau pentru persoanele vulnerabile si familiile acestora.

Cursurile vor fi oferite gratuit .

Grupa de 25 cursanti va fi formata din angajati ai administratiei publice locale (10%), angajati ai agentiilor publice/private furnizoare de servicii sociale si/sau ocupare (80%) si angajati ai organizatiilor societatii civile (10%).

Seria de cursuri dureaza trei luni si se va derula in weekend-uri, vineri/sambata/duminica dupa optiunea cursantilor. Un cursant trebuie sa participe la toate cele trei cursuri (module) din serie. Evaluarea si certificarea va fi individuala pentru fiecare modul parcurs. Absolvirea cursurilor va fi atestata prin eliberarea unor certificate oficiale. Pentru selectia persoanelor inscrise se vor aplica prevederile Procedurii de inscriere si selectie .

Documentele necesare inscrierii sunt disponibile aici :

Depunerea dosarelor si interviurile de selectie se vor face la data de 08.05.2013 la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Covasna, Sala mica de sedinte, Sfantul Gheorghe, Str. Presei, 8/A., intre orele 10 – 13 .

TEMATICA INTERVIULUI:
- Cunoasterea obiectivelor proiectului: "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii";
- Specificul formarii si perfectionarii profesionale la furnizorii de servicii sociale. Aspecte relevante din propria organizatie.

Forma de realizare: expunere proprie urmata de dialog cu comisia de interviu.

Informatii suplimentare pot fi obtinute telefonic (0258-806042 si 0784225890) sau prin e-mail, la adresa lboca@uab.ro. Persoana de contact: Boca Loredana.

Este utila si consultarea site-ului www.incluziunesociala.ro| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia