Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectie expert pe termen scurt

In cadrul proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" se organizeaza selectia unui expert (e) pe termen scurt pentru implementarea activitatii de traducere texte in limba engleza pentru volumul de studii si cercetari .

Proiectul este implementat de catre Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia in parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania din Cluj-Napoca.

Expertul pe termen scurt este selectat in asa fel incat sa corespunda cu activitatile specifice ale proiectului precum si cu cerintele din Termenii de referinta pentru acest post.

Perioada de disponibilitate pentru aceasta activitate este aprilie - mai 2013.

Expertii selectati vor semna urmatoarele declaratii:
1. Declaratie de Disponibilitate pentru perioada mentionata
2. Declaratia privind evitarea conflictului de interese in exercitarea activitatilor
3. Declaratia de consimtamant privind prelucrarea datelor personale

CV-urile in format Europass insotite de scrisoarea de intentie trebuie transmise in limba romana pana in 10 aprilie 2013 la secretariatul proiectului.

Selectia se va realiza in data de 11 aprilie 2013 incepand cu ora 11.45 la sediul Universitatii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Sala AP2.

CV-urile pot fi transmise:
- e-mail la adresa: lboca@uab.ro cu specificarea "expert pe termen scurt traducere texte in engleza pentru volum studii si cercetari"
- sau pot fi depuse direct la biroul proiectului situat in strada Str. Bethlen G., Nr 5, Palat Apor, sala AP2, Alba Iulia, Jud. Alba
- sau prin posta la aceeasi adresa.

Persoana de contact: Loredana Boca| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia