Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt lansare seria G de cursuri in Cluj-Napoca

Asociatia Inceptus Romania, partener national in cadrul proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" - POSDRU/96/6.2/S/49743, anunta inceperea procesului de selectie de participanti pentru Seria G de cursuri din cadrul proiectului amintit.

Cursurile oferite in cadrul seriei curente:
- Rolul asistentului si lucratorului social in cadrul serviciilor furnizate de administratia publica locala - 18 ore
- Asistenta sociala in protectia persoanelor cu dizabilitati - 18 ore
- Politici sociale privind protectia familiei si a copilului - 18 ore

Acestea vor avea atat o componenta de teorie cat una de practica și vor fi sustinute in perioada mai-iunie 2013, in zile de sambata si duminica.

Conditii de participare/eligibilitate: femei angajate in cadrul agentiilor publice / private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare grupurilor vulnerabile, personalul organizatiilor societatii civile, angajati si manageri ai administratiei publice locale, etc.

Cursurile vor fi oferite gratuit, costurile fiind suportate integral din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Detalii privind documentele necesare înscrierii pot fi obținute la următoarele coordonate de contact:
Pop Mihai Andrei – organizator formare
Telefon: 0745 605 361
Email: office@inceptus.ro


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia