Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Selectie experti pe termen scurt trainer

In cadrul proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" cautam 1 expert pe termen scurt trainer pentru implementarea activitatii de sustinere de cursuri de formare "Politici sociale privind protectia familiei si a copilului".

Proiectul este implementat de catre Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia in parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Cluj-Napoca.

Expertul pe termen scurt va fi selectat in asa fel incat sa corespunda cu activitatile specifice ale proiectului precum si cu cerintele din Termenii de referinta pentru postul de trainer curs "Politici sociale privind protectia familiei si a copilului".

Perioada de disponibilitate pentru aceasta activitate este incepand cu 15.09.2011 pana la data de 15.12.2011.

Expertul selectat va semna urmatoarele declaratii:
1. Declaratie de Disponibilitate pentru perioada mentionata
2. Declaratia privind evitarea conflictului de interese in exercitarea activitatilor
3. Declaratia de consimtamant privind prelucrarea datelor personale

CV-ul in format Europass insotit de scrisoarea de intentie trebuie transmis in limba romana pana in 29 iulie 2011 ora 11 la secretariatul proiectului.

CV-ul si scrisoarea de intentie pot fi transmise:
- prin e-mail la adresa: lboca@uab.ro cu specificarea: expert pe termen scurt, trainer curs "Politici sociale privind protectia familiei si a copilului";
- sau pot fi depuse direct la biroul proiectului situat in strada Str. Bethlen G., Nr 5, Alba Iulia, Jud. Alba
- sau prin posta la aceeasi adresa.

Selectia se va realiza in data de 01 August 2011 incepand cu ora 10.00 la sediul Universitatii "1 Decembrie 1918" Alba Iulia, Sala Birou Senat.

Persoana de contact: Loredana Boca


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia