Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Selectie experti pe termen scurt trainer

In cadrul proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" cautam 2 experti pe termen scurt trainer pentru implementarea activitatii de sustinere de cursuri de formare "Inspector resurse umane".

Proiectul este implementat de catre Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia in calitate de beneficiar.

Expertii pe termen scurt vor fi selectati in asa fel incat sa corespunda cu activitatile specifice ale proiectului precum si cu cerintele din dosarul de autorizare CNFPA a cursului "Inspector resurse umane". La selectie pot participa numai persoanele nominalizate in dosarul de autorizare.

Perioada de disponibilitate pentru aceasta activitate este incepand cu 01.03.2012 pana la data de 31.05.2012.

Expertul selectat va semna urmatoarele declaratii:
1. Declaratie de Disponibilitate pentru perioada mentionata
2. Declaratia privind evitarea conflictului de interese in exercitarea activitatilor
3. Declaratia de consimtamant privind prelucrarea datelor personale

Inscrierea la concursul de selectie se face in perioada 24 - 27 octombrie 2011 la secretariatul proiectului (Str. Bethlen G., Nr 5, Palatul Apor, sala AP2, Alba Iulia, Jud. Alba).

Selectia se va realiza in data de 28 octombrie 2011 la ora 10.00 la aceeasi adresa, si consta intr-o proba scrisa de 2 ore. Subiectele vor fi formulate pe baza programei cursului din dosarul de autorizare.

Informatii suplimentare pot fi obtinute telefonic (0258-806042 si 0784225890) sau prin e-mail, la adresa lboca@uab.ro. Persoana de contact este dl. conf. dr. ing. Mircea Risteiu.


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia