Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectare experti pe termen scurt

In cadrul proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" cautam 2 experti(e) pe termen scurt evaluare, pentru implementarea activitatii de evaluare a cursantilor participanti la cursurile:

- Evaluarea si supervizarea serviciilor sociale;
- Diagnoza problemelor sociale;

Proiectul este implementat de catre Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia in parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania din Cluj-Napoca.

Expertii pe termen scurt vor fi selectati in asa fel incat sa corespunda cu activitatile specifice ale proiectului precum si cu cerintele din Termenii de referinta pentru postul de expert evaluare.

Perioada de disponibilitate pentru aceasta activitate este incepand cu 13.02.2012 pana la data de 29.02. 2012.

Expertul selectat va semna urmatoarele declaratii:

1. Declaratie de Disponibilitate pentru perioada mentionata
2. Declaratia privind evitarea conflictului de interese in exercitarea activitatilor
3. Declaratia de consimtamant privind prelucrarea datelor personale

CV-ul in format Europass insotit de scrisoarea de intentie trebuie transmis in limba romana pana in 10 februarie 2012 ora 11 la secretariatul proiectului. CV-ul si scrisoarea de intentie pot fi transmise:

- prin e-mail la adresa: lboca@uab.ro cu specificarea: expert pe termen scurt, trainer curs „Asistenta sociala in protectia persoanelor cu dizabilitati", respectiv „Strategii antidiscriminatorii si drepturile omului".
- sau pot fi depuse direct la biroul proiectului situat in strada Str. Bethlen G., Nr 5, Alba Iulia, Jud. Alba
- sau prin posta la aceeasi adresa.

Selectia se va realiza in data de 10 februarie 2012 incepand cu ora 13.00 la sediul Universitatii „1 Decembrie 1918" Alba Iulia, Sala Birou Senat.

Persoana de contact: Loredana Boca


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia