Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectie expert pe termen scurt

In cadrul proiectului „Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii” se organizează selectie pentru ocuparea postului de expert (a) pe termen scurt redactare suport curs si trainer pentru implementarea activitatii de sustinere a unui curs de formare „Notiuni fundamentale TIC”.

Expertul pe termen scurt va fi selectat in asa fel incat sa corespunda cu activitatile specifice ale proiectului precum si cu cerintele din Termenii de referinta pentru post.

Perioada de disponibilitate pentru aceasta activitate este incepand cu 01.05.2012 pana la data de 30.11.2012 pentru redactarea suportului de curs si 01.09.2012 pana la data de 31.05.2013 pentru derularea activitatilor de formare.

Expertul selectat va semna urmatoarele declaratii:
1. Declaratie de Disponibilitate pentru perioada mentionata
2. Declaratia privind evitarea conflictului de interese in exercitarea activitatilor
3. Declaratia de consimtamant privind prelucrarea datelor personale

CV-urile in format Europass insotite de scrisoarea de intentie, copie dupa ultima diploma de studiu, copie dupa CI, trebuie transmise in limba romana pana in 24 aprilie 2012 la secretariatul proiectului..

Selectia se va realiza in data de 26 aprilie 2012 incepand cu ora 11.00 la sediul Universitatii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Sala AP2..

Documentele necesare pot fi transmise:

  • e-mail la adresa: lboca@uab.ro cu specificarea „expert pe termen scurt trainer curs...(se specifică denumirea cursului)”
  • sau pot fi depuse direct la biroul proiectului situat in strada Str. Bethlen G., Nr 5, Alba Iulia, Jud. Alba
  • sau prin posta la aceeasi adresa.

Persoană de contact: Loredana Boca


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia