Anunturi

Istoric anunturi


Citeste fluxul RSS

Anunt selectie cursanti

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia in calitate de beneficiar al proiectului "Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii" POSDRU/96/6.2/S/49743, in parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania, anunta inceperea inscrierilor pentru cursuri de formare profesionala continua.

In perioada iunie 2012 – august 2012, la Cluj-Napoca, se vor desfasura, cel putin o data, urmatoarele cursuri:
a) Inspector Resurse Umane
b) Asistenta sociala in protectia persoanelor cu dizabilitati
c) Rolul asistentului si lucratorului social in cadrul serviciilor furnizate de administratia publica locala

Cursurile vor fi oferite gratuit. Vor fi vizati: personalul agentiilor publice/private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare grupurilor vulnerabile, personalul organizatiilor societatii civile, angajati si manageri ai administratiei publice locale etc.

Scopul formarii este consolidarea capacitatii furnizorilor de servicii sociale si de ocupare, precum si a altor organizatii relevante, prin dezvoltarea programelor de formare profesionala pentru specialistii acestora, pentru a le imbunatati competentele si modalitatea de abordare in activitatea desfasurata cu sau pentru persoanele vulnerabile si familiile acestora.

Cursurile se vor grupa cate trei. O serie de trei cursuri dureaza trei luni si se va derula in weekend-uri neconsecutive, vineri / sâmbata / duminica, dupa optiunea cursantilor. Cursurile de desfasoara in Cluj-Napoca, la sediul Asociatiei Inceptus România, de pe strada Eroilor nr. 10, camera 26.

Evaluarea si certificarea vor fi individuale pentru fiecare modul parcurs. Absolvirea cursurilor va fi atestata prin eliberarea unor certificate oficiale.

DOCUMENTELE NECESARE INSCRIERII:
• Copie a CI/BI precum si urmatoarele formulare tipizate disponibile aici:
• Cererea de inscriere;
• Declaratia angajament
• Adeverinta de salariat, din care sa rezulte ca este angajat al organizatiilor societatii civile, al administratiei publice locale sau al agentiilor publice/private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare grupurilor vulnerabile etc.
• Diploma de studii - original sau copie legalizata
• Ultima diploma / certificat de specializare / perfectionare - original sau copie legalizate
• Chestionarul standard de evaluare a resursei umane.

Depunerea dosarelor se pot face pâna la data de 29.05.2012, la sediul Asociatiei Inceptus România, de pe strada Eroilor nr. 10, camera 26, dupa urmatorul program:

Luni – Vineri: 10 – 16

Persoanele inscrise la cursuri vor participa, (conform procedurii de inscriere-selectie la un interviu care se va derula la sediul Asociatiei Inceptus România, de pe strada Eroilor nr. 10 in data de 30.05.2012

TEMATICA INTERVIULUI:
- Cunoasterea obiectivelor proiectului: “Dezvoltarea de programe de formare specifice pentru cresterea incluziunii sociale in scopul imbunatatirii accesului pe piata muncii”
- Specificul formarii si perfectionarii profesionale la furnizorii de servicii sociale. Aspecte relevante din propria organizatie.

Durata interviului: 10 minute

Forma de realizare: expunere proprie urmata de dialog cu comisia de interviu

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin e-mail, la adresa office@inceptus.ro sau la numarul de telefon 0728 328 032.


| Contact |

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Copyright © 2011. Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia